360 Social Media Paketten

Silver

€1.995,-
ex BTW p/m
 • Gedetailleerd Onderzoek en Concurrentieanalyse: Krijg inzicht in jouw markt en concurrenten.
 • Aangepast Inhoudsplan en Schema: Een basisplan en schema afgestemd op jouw merk.
 • Ontwerp en Aanpassing van Sociale Profielen: Professionele opmaak van jouw sociale media profielen.
 • Tweewekelijkse Video's voor YouTube: Hoogwaardige videocontent, tweemaal per maand geproduceerd.
 • Dagelijkse Contentcreatie voor Facebook: Elke dag verse en aantrekkelijke content voor jouw Facebook-pagina.
 • Maandelijkse Update en Voortgangsrapporten: Maandelijkse rapporten om jouw groei en prestaties te volgen.

Gold

€ 2.495,-
ex BTW p/m

Alle Silverpakket Diensten plus:

 • Tweewekelijkse Video's Verspreid voor YouTube: Naast productie, zorgen we voor de verspreiding van jouw YouTube-content.
 • Dagelijkse Contentdistributie op Facebook en Instagram: Jouw content wordt niet alleen gecreëerd maar ook effectief verspreid.
 • Dagelijkse Contentcreatie voor Instagram: Versterk jouw merk met dagelijkse, boeiende Instagram-posts.
 • Maandelijkse Update- en Strategiebijeenkomsten: Naast rapporten, strategische bijeenkomsten om jouw voortgang te bespreken en plannen aan te passen.

Platinum

€ 2.995,-
ex BTW p/m

Alle Goldpakket Diensten plus:

 • Extra Strategiebijeenkomsten: Twee extra bijeenkomsten per maand voor diepgaande strategische planning.
 • Verhoogde Personalisatie in Contentcreatie: Nog meer op maat gemaakte content, specifiek ontworpen om jouw unieke merkidentiteit te weerspiegelen.

FAQ: 360 Social Media

Bij Rocketly Exclusive nemen we je mee op een creatieve reis waarbij jouw verhaal centraal staat. Ik neem het zware werk uit handen, maar jouw inzichten zijn cruciaal om jouw verhaal authentiek te vertellen. Dit begint allemaal met een verkennend gesprek onze discovery call waar ik diep duik in jouw visie, boodschap en expertise. Aan de hand van dit gesprek bereid ik onze draaidag voor. Zelfs de locatie regelen neem ik voor mijn rekening, al beslissen we samen over de perfecte setting voor jouw verhaal.
Hoeveel tijd kost het proces?
Van begin tot eind ben je minimale tijd kwijt. Na onze discovery call, waarin we alles doorspreken, vraag ik slechts een paar uur van je tijd op de draaidag zelf. De rest wordt door mij verzorgd, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet.
Wanneer kan ik de video's verwachten?
Je ontvangt de eerste video al binnen een week na de draaidag. Het volledige pakket is binnen ongeveer een maand klaar. Ik streef naar kwaliteit boven snelheid om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is voor jouw merk.
Kunnen de video's op TikTok en LinkedIn worden gebruikt?

Jazeker! De video's zijn perfect voor TikTok en kunnen ook op LinkedIn worden gebruikt. Voor LinkedIn adviseren we een iets aangepast formaat, wat we vooraf kunnen bespreken. Geef gewoon aan waar je de video's wilt inzetten, en ik zorg voor de rest.

Hoeveel verschillende settings gebruiken we?
We richten ons op 2-3 settings om de juiste balans te vinden tussen variëteit en focus op het gesprek. Dit zorgt voor een dynamische, maar samenhangende vertelling. Mocht je specifieke wensen hebben, sta ik natuurlijk open voor overleg om de perfecte setting voor jouw verhaal te vinden.